Hauho XLIX Ski In 1.3. - 3.3.2019

Tulihan se talvi viimein, ja kohta tulee talven mukavin ilmailutapahtumakin. Sarjassaan 49. Hauho Fly-in järjestetään tuttuun tapaan Ilorannassa 1.3. - 3.3.2018.

Paikalle on suksikoneiden lisäksi helppo tulla myös autolla - tai olosuhteiden salliessa myös pyöräkoneilla. Ajo-ohjeet ja tietoa majoitusvaihtoehdoista löytyy Ilorannan sivuilta http://www.iloranta.fi/.

Ohjelmassa perinteisesti lentelyä, saunomista ja syömistä. Ilmailuaiheiset matkakertomukset, videot yms. tervetulleita illanviettoon. Myös alkoholipitoiset ruoka- ja saunajuomat on jokaisen tuotava mukanaan.

Jos tulet käymään Ilorantaan vain lounaalle, ilmoitathan tulostasi etukäteen jotta Ilorannassa osataan varautua riittävällä määrällä ruokaa.

Kysymykset ja ilmoittautumiset majoitustoiveineen Petri Munukalle,

Tiedot koneella saapuville: Radio 123.500 MHz, järven nimi on Iso Roinevesi, oikea ranta löytyy n. 2.4NM hauhon kirkolta suuntaan 045 ja on tietysti tunnistettavissa paikalle saapuneista muista lentokoneista. WGS84-koordinaatit 611200N 0243716E. Jää/lumi/kiitotietilannetta päivitetään tapahtuman lähestyessä tälle sivulle.

Tervetuloa kaikki, lentokoneilla ja autoilla!